Thursday, February 27, 2014

sir2, yeast strains, highly conserved.


>YDL042C  S288c
MTIPHMKYAVSKTSENKVSNTVSPTQDKDAIRKQPDDIINNDEPSHKKIKVAQPDSLRET
NTTDPLGHTKAALGEVASMELKPTNDMDPLAVSAASVVSMSNDVLKPETPKGPIIISKNP
SNGIFYGPSFTKRESLNARMFLKYYGAHKFLDTYLPEDLNSLYIYYLIKLLGFEVKDQAL
IGTINSIVHINSQERVQDLGSAISVTNVEDPLAKKQTVRLIKDLQRAINKVLCTRLRLSN
FFTIDHFIQKLHTARKILVLTGAGVSTSLGIPDFRSSEGFYSKIKHLGLDDPQDVFNYNI
FMHDPSVFYNIANMVLPPEKIYSPLHSFIKMLQMKGKLLRNYTQNIDNLESYAGISTDKL
VQCHGSFATATCVTCHWNLPGERIFNKIRNLELPLCPYCYKKRREYFPEGYNNKVGVAAS
QGSMSERPPYILNSYGVLKPDITFFGEALPNKFHKSIREDILECDLLICIGTSLKVAPVS
EIVNMVPSHVPQVLINRDPVKHAEFDLSLLGYCDDIAAMVAQKCGWTIPHKKWNDLKNKN
FKCQEKDKGVYVVTSDEHPKTL*
>YDL042C_RM11-1a 
MTIPHMKYAVSKTSENKVSNTVSPTQDKDAIRKQPDDIINNDEPSHKKIKVAQPDSLRET
NTTDPLGHTKAALGEVASMELKPTNDMDPLAVSAASVVSMSNDVLKPETPKGPIIISKNP
SNGIFYGPSFTKRESLNARMFLKYYGAHKFLDTYLPEDLNSLYIYYLIKLLGFEVKDQAL
IGTINSIVHINSQERVQDLGSAISVTNVEDPLAKKQTVRLIKDLQRAINKVLCTRLRLSN
FFTIDHFIQKLHTARKILVLTGAGVSTSLGIPDFRSSEGFYSKIKHLGLDDPQDVFNYNI
FMHDPSVFYNIANMVLPPEKIYSPLHSFIKMLQMKGKLLRNYTQNIDNLESYAGISTDKL
VQCHGSFATATCVTCHWNLPGERIFNKIRNLELPLCPYCYKKRREYFPEGYNNKVGVAAS
QGSMSERPPYILNSYGVLKPDITFFGEALPNKFHKSIREDILECDLLICIGTSLKVAPVS
EIVNMVPSHVPQVLINRDPVKHAEFDLSLLGYCDDIAAMVAQKCGWTIPHKKWNDLKNKN
FKCQEKDKGVYVVTSDEHPKTL*
>YDL042C_BY4742 
MTIPHMKYAVSKTSENKVSNTVSPTQDKDAIRKQPDDIINNDEPSHKKIKVAQPDSLRET
NTTDPLGHTKAALGEVASMELKPTNDMDPLAVSAASVVSMSNDVLKPETPKGPIIISKNP
SNGIFYGPSFTKRESLNARMFLKYYGAHKFLDTYLPEDLNSLYIYYLIKLLGFEVKDQAL
IGTINSIVHINSQERVQDLGSAISVTNVEDPLAKKQTVRLIKDLQRAINKVLCTRLRLSN
FFTIDHFIQKLHTARKILVLTGAGVSTSLGIPDFRSSEGFYSKIKHLGLDDPQDVFNYNI
FMHDPSVFYNIANMVLPPEKIYSPLHSFIKMLQMKGKLLRNYTQNIDNLESYAGISTDKL
VQCHGSFATATCVTCHWNLPGERIFNKIRNLELPLCPYCYKKRREYFPEGYNNKVGVAAS
QGSMSERPPYILNSYGVLKPDITFFGEALPNKFHKSIREDILECDLLICIGTSLKVAPVS
EIVNMVPSHVPQVLINRDPVKHAEFDLSLLGYCDDIAAMVAQKCGWTIPHKKWNDLKNKN
FKCQEKDKGVYVVTSDEHPKTL* 

No comments:

Post a Comment